RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera: „Avem nevoie de Grigoraș”

/ 7 noiembrie 2012

Simțind că-i sunt datori antrenorului, jucătorii Pandurilor spun că Grigoraș este cratorul echipei și că nu-l vor lăsa să plece jucând și pentru el.

   „Eu nu sunt de acord ca antrenorul să plece. A spus asta la supărare. Am pierdut cu Dinamo, nu am jucat bine cu Severinul și e normal să fie supărat pe noi, dar nu cred că pleacă și să ne lase așa. Avem nevoie de el. El a făcut echipa asta, e meritul lui”, a declarat Ousmane Viera, căpitanul Pandurilor. Fundașul ivorian spune că lucrurile bune făcute la Târgu Jiu de Grigoraș nu pot fi uitate așa ușor și toată lumea îl vrea în continuare la echipă: „Când echipa juca bine toată lumea vorbea bine de noi. Eu cred că el a făcut multe lucruri bune aici și nu poate pleca așa. Jucăm pentru noi, pentru el, pentru echipă, pentru oraș, dar mai mult pentru el pentru că l-a durut foarte mult. El ne-a dat multă încredere, a adus mulți jucători aici, mulți jucători de 19- 20 de ani, el a dat încredere și a băgat jucători precum Pleașcă, Maxim, Răduț”, a mai spus Viera.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.