RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș despre Cardoso: „Are nevoie de o nouă provocare”

/ 6 iunie 2012

Situația lui Cardoso la Pandurii pare să se lămurească, antrenorul Petre Grigoraș declarând că pentru brazilian cel mai bine ar fi să-și continue cariera la un alt club.

Tehnicianul Pandurilor ține să-I mulțumească jucătorului brazilian pentru prestațiile sale pentru echipa gorjeană, dar consideră că are nevoie de o schimbare: „Noi vrem să-i găsim un nou angajament lui Cardoso, dar să vedem dacă se poate… După părerea mea, el are nevoie de o nouă provocare, este deja de prea mult timp acolo, la Târgu Jiu, iar în plus, are o anumită vârstă. Dacă mai stă, chiar nu ştiu care-i sunt şansele să mai fie titular, să joace. Cred că ar fi mai bine atât pentru Cardoso, cât şi pentru Pandurii să îi găsim o altă echipă. Eu unul îi mulţumesc pentru tot ce a făcut la Târgu Jiu, chiar a făcut multe, dar sincer, acum ar fi mai bine să ne despărţim”, a declarat Petre Grigoraş.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.