RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, fenomen național

/ 4 noiembrie 2012

La 50 de ani de existență, Pandurii Târgu Jiu onorează toate cluburile care au legătură cu „Mândria de a fi pandur”.

Clubul gorjean de Liga 1 va oferi un rând de echipament formației FC Pandurii Tudor Vladimirescu, grupare ce activează în liga a IV-a din Brăila. Cele două entități sportive nu sunt la prima colaborare. „Anul trecut grupa 2002 pregătită de Eugen Pădureanu a participat la un turneu organizat de Primăria Tudor Vladimirescu din județul Brăila unde au fost împărțite materiale promoționale, iar jucătorii au făcut deplasarea cu autocarul echipei mari spre satisfacția localnicilor din comună. Ne bucură faptul că numele pandurilor a fost preluat și de alte echipe, indiferent de nivelul la care evoluează”, a declarat secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi. Acțiunile nu se opresc aici.

„Și la noi în Gorj există Pandurii Padeș, echipă din liga a 5-a, care va primi un rând de echipament. De asemenea, la Moldova Nouă există o bază sportivă colorată în alb-albastru și cu emblema pandurilor și acolo vom trimite mingi de fotbal și promoționale. Fenomenul Pandurii a început să prindă, iar rezultatele bune din ultima vreme vor atrage și mai mulți simpatizanți. Sintagma „Mândria de a fi pandur” prinde tot mai mult, și dragostea pentru pandurii a depășit granițele județului”, a mai declarat Daniel Băloi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.