RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cocină, convocat la lotul naţional under 16

/ 16 noiembrie 2010

Pe adresa clubului Pandurii a sosit o adresă de convocare pentru juniorul Constantin Cocină, acesta urmând a lua parte la o acţiune a lotului naţional pe 22 noiembrie.

Cocină a evoluat în această toamnă la campania selecţionatei Gorjului din Campionatul interjudeţean under 16, mai mulţi reprezentanţi ai FRF fiind prezenţi la ultimul meci jucat de gorjeni la Piteşti. “Cu siguranţă acest jucător merită convocarea. Probabil a fost urmărit şi la ultimul meci al selecţionatei Gorjului under 16 la meciul de la Piteşti. Este un jucător de viitor pe care Pandurii s-ar putea baza peste câţiva ani”, a declarat pentru www.sportingorj.ro secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi. O părere bună despre tânărul jucător are şi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj: “Convocarea a venit, sunt convins, pentru că e golgheterul seriei, dar şi pentru că a evoluat constant bine în toate cele nouă meciuri ale selecţionatei under 16 a Gorjului. Este un copil foarte talentat şi un jucător de valoare. Consider că aceasta este o primă convocare pentru că din primăvară şi alţi jucători vor fi convocaţi pentru că avem o grupă foarte talentată, valoroasă şi sunt şi copii foarte cuminţi”, a declarat Mihai Prunariu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • JERom3 spune:

    DUTE MA UNDE AI TREABA=))) ALA E JUCATOR DE LOTUL NATIONAL?:o =)) FIVAR’ PETARDA A DRQ..:-J;)

  • claus spune:

    Pfff jucator….. avem un talent la calnic a avut multe ofertede la maimlte cluburi dar lea refuzat pt ka vrea sa faca mare ekipa dumbrav calnic cautal la adresa claus_clauio2008

  • Serban spune:

    Ba voi va auziti ce ziceti?? Eu am fost coleg cu el de clasa , voi stiti cum joaca baiatu asta fotbal?? va invarte pe loc de ziceti ca nu-i adevarat ! Taceti din gura ca sunteti paraleli cu fotbalu:|!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.