RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari și Minerul Mătăsari, învinse în Banat

/ 3 noiembrie 2012

Jiul Rovinari și Minerul Mătăsari, singurele echipe gorjene care au evoluat în etapa a X-a din Liga a III-a, au pierdut partidele disputate în deplasare cu Flacăra Făget și Muncitorul Reșița.

Trupa lui Cătălin Trofin a pierdut cu 1-0, gol marcat de Speroni în minutul 18, însă a făcut o repriză secundă foarte bună și doar ratările lui Fotescu și Șoșoi au făcut ca Jiul Rovinari să se întoracă fără punct sau puncte de la Timișoara după meciul cu Flacăra Făget. „Sunt mulțumit de jocul nostru din repriza secundă, dar nemulțumit de rezultat. Flacăra Făget este echipa care a jucat contra noastră cel mai frumos și curat fotbal”, a declarat Cătălin Trofin după partida pierdută la Timișoara.

Nici Minerul Mătăsari nu a fost mai norocoasă, deși echipa antrenată de Victor Ardeoiu a marcat la Reșița, în confruntarea cu Muncitorul, și chiar a condus la pauză cu 1-0 prin golul înscris de Luca din penalti. Tot din penalti au egalat gazdele, iar la doar cinci minute de la egalare, reșițenii au marcat și pentru 2-1, pe contraatac. Mătăsărenii au atacat continuu până la final, dar n-au reușit să mai înscrie. „Am încercat să le spun băieților la pauză că meciul nu este jucat, dar, de ce mi-a fost frică, n-am scăpat. În partea a doua am jucat moale, fără determinare. Probabil au crezut că meciul este deja câștigat”, a explicat Victor Ardeoiu căderea echipei sale de după pauză.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.