RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari joacă vineri un amical cu Minerul Mătăsari

/ 14 iulie 2011

Aflată în perioada de pregătire pentru noul sezon, Jiul Rovinari va juca un meci amical cu o altă echipă gorjeană, Minerul Mătăsari, partida urmând a se disputa vineri, de la ora 18:00 pe Stadionul tineretului din Rovinari.

Întărită în această vară prin venirea unor jucători importanţi, Jiul Rovinari şi-a propus promovarea la finele sezonului următor: „Au venit în această vară Nae Stanciu, Diaconu, Ecobici şi portarii Nicolae, de la Pandurii II, şi Firu Baciu, de la CSM Slatina. Ni l-am fi dorit şi pe Fărcăşanu, dar cei de la Pandurii II au insistat să-l păstreze. De la echipa de juniori republicani a celor de la Enerhia Rovinari l-am luat pe Vozaru, un junior de perspectivă pe care-l vom opri în lot. La capitolul plecări sunt Meliţă, Dolcescu şi Costinel Stanciu, jucători cu care am încheiat conturile”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Cătălin Trofin, antrenorul celor de la Jiul Rovinari.

Despre jucătorii nou veniţi, Trofin spune că vor aduce un plus echipei sale în noul sezon: „Nae Stanciu este un real câştig pentru noi, nu cred că trebuie să mai spun eu acest lucru. Ecobici este un copil care poate creşte foarte mult şi mi-aş dori ca el să joace cât mai bine şi să mă scoată pe mine din echipă. Am rezolvat şi problema portarilor prin aducerea celor doi, Nicolae şi Baciu, doi portari sub 21 de ani care ne ajută şi din acest punct de vedere, al vârstei lor. Voinea va rămâne şi el la Jiul, se va ocupa de pregătirea portarilor şi vom putea apela şi la el în cazul în care vom avea nevoie. Să sperăm că ambii portari vor fi în formă bună şi mă vor obliga să aplic sistemul rotaţiei, aşa cum se întâmpla cândva la Rapid”, a mai spus Trofin.

În afara meciului amical cu Minerul Mătăsari, programul celor de la Jiul ROvinari mai cuprinde un antrenament sâmbătă, vizita medicală este programată luni, iar marţi, de la ora 10:00, la Rovinari, este posibil să se joace un nou meci cu Pandurii II, primul amical cu echipa secundă a Pandurilor, disputat în această săptămână la Târgu Jiu, terminându-se cu victoria rovinărenilor cu 3-0 prin golurile înscrise de Fotescu, de două ori, şi Şoşoi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.