RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mocanu, indisponibil cel puțin o lună

/ 1 noiembrie 2012

Accidentarea suferită de Viorel Mocanu în meciul pierdut în fața celor de la Gaz Metan Mediaș pare destul de serioasă, anunță antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic.

„Cel puţin o lună nu vom putea conta pe Viorel Mocanu. Accidentarea lui Mocanu e o mare problemă pentru noi, o mare pierdere sub panou. El are şi 35 de ani, însă nu trebuie să dăm verdicte şi să aşteptăm rezultatele examenelor pe care le face. În 2-3 zile vom şti exact ce are. Acum este o oportunitate pentru Alionescu să joace, el a avut o evoluţie bună cu Timişoara când a făcut o apărare bună”, a declarat antrenorul Nikolic despre situația lui Mocanu.

Cel care va trebui să acopere lipsa lui Mocanu, Claudiu Alionescu, spune că va încerca să îi țină locul pivotului-extremă până la revenirea sa pe teren: „Este o şansă pentru mine, dar regret că a apărut într-o asemenea conjunctură. Sunt jucătorul Energiei, când e nevoie de mine joc, pun cârca la bătaie. Îmi doresc din tot sufletul ca Viorel Mocanu să-şi revină cât mai repede, e un jucător important, un om de grup care ne ajută”.

Lipsa lui Mocanu nu este singura problemă a lui Slobodan Nikolic, care nu se poate baza pentru meciul de la Timișoara, cu Timba, nici pe Darko Vujacic, ultimul jucător adus la Energia, chiar înaintea startului campionatului: „Şi Vujacic acuză ceva probleme medicale, el se află acum la Belgrad pentru a face un tratament şi sunt sigur că la meciul cu Giurgiu de săptămâna viitoare va fi apt”, a declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.