RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marian Dinu: „Se poate spune că e şi ora revanşei”

/ 31 octombrie 2012

Departe de a stârni interesul cu care a fost primit meciul cu Steaua la Târgu Jiu, confruntarea cu Dinamo este foarte importantă, atât pentru panduri cât și pentru bucureșteni.

„Despre meci se ştie că e o oportunitate de a accede mai uşor şi a ajunge într-o cupă europeană, obiective pe care le au toate cele 8 echipe ce se vor califica mai departe. Cupa este un obiectiv, aşa cum am spus. Se poate ajunge mai uşor în cupele europene decât din campionat”, a declarat secundul lui Grigoraș, Marian Dinu, despre felul în care clubul gorjean privește întâlnirea de joi. Acesta este convins că dinamoviștii dau și ei o importanță mare partied de la Târgu Jiu, probabil chiar mai mare decât celei de campionat cu Steaua, chiar dacă bucureștenii susțin că gândul lor se îndreaptă mai mult spre derby: „Sunt convins că declaraţiile sunt de faţadă şi nu pun pe primul loc derbyul cu Steaua. Pentru ei cupa contează mai mult, probabil şi ei gândesc ca majoritatea, campionatul e aproape încheiat din punct de vedere al câştigătoarei. Steaua cu greu mai poate pierde campionatul”, a mai spus Dinu.

După înfrângerea suferită de gorjeni în campionat, Pandurii privesc partida de cupă și ca pe o revanșă: „Se poate spune că e şi ora revanşei, dar e un meci de Cupă care se joacă într-o singură manşă. Avantajul e de partea noastră pentru că jucăm acasă, având şi suportul publicului sper să ne calificăm mai departe. Acasă am jucat peste nivelul altor echipe, şi sper să o facem şi joi seara”, a concluzionat Marian Dinu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.