RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marian Dinu: „Mai mult ca sigur vom avea una sau două noutăţi în cadrul lotului”

/ 1 februarie 2012

Lotul Pandurilor va mai suferi modificări în această iarnă, antrenorii echipei gorjene solicitând în continuare întăriri după despărțirile din ultima vreme și accidentările survenite.

„Vom încerca în jocurile pe care le avem la dispoziţie să cristalizăm formula de echipă pentru începerea campionatului. Mai mult ca sigur vom avea una sau două noutăţi în cadrul lotului. Pe Adi Rusu l-am pierdut pentru circa două luni şi a fost achiziţionat jucătoul Unguruşan de la U Cluj care nu mai are nevoie de prezentare pentru că a jucat multe meciuri pentru U Cluj. Sper ca el să se încadreze repede şi sunt convins că aşa va fi pentur este un jucător cu experienţă şi nu are nevoie de foarte mult timp de acomodare. Este sigur că mai avem nevoie de 2-3 jucători care, din punctul nostru de vedere, ar trebui să facă concurenţă celor existenţi”, a declarat Marian Dinu, antrenorul secund al Pandurilor înainte de plecarea gorjenilor spre cel de-al doilea cantonament din Antalya. Acesta a mai spus că noii jucători ar trebui să apară în lotul Pandurilor în primele zile ale celui de-al stagiu de pregătire a echipei gorjene: „Suntem în discuţii cu doi jucători. Şanse sunt să se şi finalizeze şi în două-trei zile aceştia să se alăture lotului nostru. Ar fi în avatajul echipei ca ei să vină în acest stagiu pentru ca sunt cinci jocuri în care s-ar putea adapta”, a mai spus Marian Dinu.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.