RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic vrea să bată dream team-ul Timișoarei

/ 16 octombrie 2012

Antrenorul Energiei, Slobodan Nikolic, vede partida de miercuri dintre echipa sa și BC Timișoara ca pe unul dintre cele mai dificile examene pe care trebuie să le susțină în acest an și asemuiește trupa bănățeană cu un dream team.

            „Vom juca cu Timişoara un meci foarte greu, dificil. Din punctul meu de vedere sunt trei echipe foarte tari, Dream Teamuri: Asesoft, Timişoara şi Mureş. Cu una din cele trei echipe vom şi juca miercuri la Târgu Jiu. Sigur va fi un baschet de calitate. Jucăm acasă, atmosfera va fi extraordinară, mizăm pe aportul publicului. Publicul trebuie să vină şi să ne susţină. Dacă simţi fanii în spate, dai 200% în meci. Sunt două puncte pe care noi trebuie să le îndeplinim pentru a câştiga. Trebuie să facem o apărare foarte bună dar şi o conexiune a jucătorilor cu publicul, banca tehnică şi antrenorii”, spune Slobodan Nikolic despre întâlnirea dintre Energia Rovinari și BC Timișoara.

Cele două echipe sunt neînvinse în acest debut de campionat, situație care însă nu se poate perpetua și după meciul direct de miercuri: „Avem parte de un debut bun de campionat cu două victorii. Respectăm Timişoara, victoria ar fi foarte importantă, însă cred că avem şanse la victorie. Din punctul meu de vedere şansele sunt egale, 50-50. Nu este o echipă favorită certă, jucăm acasă, dar nu suntem clar favoriţi în acest meci. Timişoara are nouă jucători buni, au dublură pe toate posturile, deci un lot puternic”, a mai declarat Nikolic senior. Acesta spune și care sunt atuurile oaspeților ce trebuie anihilate pentru ca Energia să se impună: „Timişoara are jucători care aruncă bine de la distanţă, de afară. Au procentaje bune, dar noi trebuie să facem în aşa fel încât să-i blocăm. Tocmai pe aceste aruncări precise ale lor trebuie să marjăm şi noi. Trebuie să facem o apărare extraordinar de bună. Ştiu că au jucători cu experienţă, de aceea e important să nu le dăm şansa să capete încredere în primele două sferturi”, a concluzionat antrenorul echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • doarbaschet spune:

    Cele trei echipe foarte puternice ale campionatului sunt Timisoara,Asesoft si Medias(nu Mures) si cu acestea vom juca in urmatoarele trei etape. O victorie din trei ar fi extraordinara,doua ar fi fantastice. Chiar si trei infrangeri nu ar insemna un dezastru,avand in vedere ca bugetele acestor echipe sunt cel putin de trei ori mai mari (fiecare),decat al echipei noastre – evident,si loturile mai puternice – si ca,probabil,si celelalte competitoare vor pierde cu acestea (victoria Muresului de la Brazi a fost o intamplare). Nu stiu ce va fi,dar un lucru este sigur: vom fi alaturi de echipa noastra. HAI ENERGIA!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.