RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari vrea să bată Gazul în cupă

/ 22 august 2011

Misiunea Minerului Jilţ Mătăsari în Cupa României pare una foarte dificilă, elevii lui Marcel Ploae urmând a juca în faza a IV-a în compania celor de la Gaz Metan Severin, o echipă care şi-a propus să promoveze în Liga I la finele acestui sezon.

Chiar dacă ştie că va fi foarte greu, Adelin Şolea, directorul sportiv al mătăsărenilor, crede în şansele echipei sale de a trece de acest adversar: „Vrem să mergem mai departe, dacă Astra a bătut Steaua, de ce nu am bate şi noi pe Gaz Metan Severin? Este un meci greu, jucăm cu liderul seriei a doua din Liga a II-a, dar ne vom mobiliza pentru a merge în turul următor. Aşteptăm publicul să vină la meci pentru că jucăm cu o echipă de liga a II-a, ne aşteptăm să fie un meci frumos şi ne dorim o victorie pentru care avem nevoie şi de suportul publicului. Avem şi un uşor avantaj, noi am stat vineri în vreme ce ei au jucat sâmbătă seara, deci ar trebui să fim mai proaspeţi decât ei”, a declarat Şolea pentru www.sportingorj.ro.

Oficialii mătăsăreni visează chiar mai departe de meciul de mâine cu Gaz Metan Severin: „Sperăm să trecem de acest adversar şi să avem noroc şi de un adversar accesibil în turul următor pentru că în acest an avem ca obiectiv aducerea la Mătăsari a unei echipe din Liga I, adică să ne calificăm în 16-imile Cupei României. Am fost foarte aproape de acest lucru de fiecare dată în ultimii ani şi ne dorim ca acum să şi reuşim să facem acest lucru”, a mai declarat directorul sportiv al mătăsărenilor, Adelin Şolea.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.