RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari – CS Vladimirescu / AVANCRONICĂ – Liga a III-a

/ 11 octombrie 2012

Jiul Rovinari caută să-și revină după eșecul usturător de la Caransebeș, unde a pierdut cu 1-4 în fața celor de la Autocatania, printr-o victorie în fața propriilor suporteri în meciul cu arădenii de la CS Vladimirescu.

         Partida nu se anunță a începe sub cele mai bune auspicii pentru rovinăreni, care au probleme de lot: „Sper să obținem al doilea succes de pe teren propriu din acest sezon. Avem probleme de lot, Davițoiu este indisponibil având entorsă la gleznă, iar Ahrițculesei și Nae Stanciu sunt și ei cu semnul întrebării, ei neantrenându-se zilele trecute din cauza unor probleme medicale. Vom vedea la ora jocului ce echipă vom putea alinia…”, spune Cătălin Trofin, antrenorul Jiului.

Înaintea acestei etape, Jiul Rovinari a căzut pe locul 8 în clasament, cu șase puncte, în vreme ce oaspeții de la CS Vladimirescu sunt pe penultimul loc, fără victorie în acest sezon, cu doar trei puncte în cont.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.