RSS post comments feeds rss email feeds twitter

AVANCRONICĂ LIGA A III-A / Jiul Rovinari – Prometeu Craiova

/ 6 octombrie 2011

Pentru Jiul Rovinari etapa trecută a adus prima înfrângere din actuala stagiune, dar antrenorul Cătălin Trofin speră ca jucătorii săi să fi trecut peste acest eşec.

„Trebuie să trecem peste această înfrângere, de fapt eu consider că am şi trecut. O lăum ca pe un accident şi mergem mai departe pentru că avem un drum lung de parcurs şi avem nevoie de puncte în continuare”, a declarat Cătălin Trofin despre înfrângerea de la Albota, acolo unde a cedat la limită, scor 1-2.

Tehnicianul echipei rovinărene spune că partida de vineri nu va fi una uşoară, dar are încredere că Jiul Rovinari va aduna încă trei puncte în clasament la finalul acestei runde: „Sunt sigur şi de faptul că băieţii sunt conştienţi că vom avea un meci destul de dificil cu Prometeu. Meciul nu e aşa uşor cum pare. Este o echipă mai bună decât cea din Lăpuşata. Au bătut la Calafat dar şi pe Pandurii II, au jucători cu experienţă şi sunt foarte periculoşi la fazele fixe”, a mai spus Trofin.

Din păcate, Jiul Rovinari nu se poate baza în continuare pe golgheterul său, Alex Fotescu fiind în continuare indisponibil: „Ne va lipsi în continuare Fotescu. Acesta va începe uşoare alergări abia de luni, dar nu îl vom folosi nici la meciul cu Pandurii II, sperăm ca la meciul cu Gaz Metan II Mediaş să-l putem avea în echipă. Este un jucător foarte important, lipsa lui din echipă este resimţită din plin”, a explicat Trofin situaţia atacantului său numărul unu.

Jiul Rovinari porneşte şi în această etapă din poziţia de lider al seriei, dar aum este la egalitate de puncte cu echipa în faţa căreia a pierdut în urmă cu o săptămână, Girom Albota, în vreme ce Prometeu Craiova, după succesul din partida cu Pandurii II, a reuşit să urce pe locul 12.

Meciul dintre Jiul Rovinari şi Prometeu Craiova se va disputa vineri, cu începere de la ora 15:00, pe Stadionul „Tineretului” din Rovinari.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.