RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru, victorie consistentă

/ 5 octombrie 2012

Cele trei remize consecutive înregistrate în ultimele etape i-au mobilizat pe elevii lui Fane Nanu, Minerul Motru reușind ca în această rundă să obțină un succes la scor, 4-1 (1-0) contra celor de la Vulturii Lugoj.

          Partida a avut un singur sens, spre poarta oaspeților, care însă au rezistat aproape o repriză fără să primească gol. După reușita lui Boroiban din finalul primului mitan, calea spre victorie a minerilor s-a deschis, iar golurile din repriza secundă au venit aproape firesc: „Meci bun făcut de echipă, am jucat după o partitură bună, adversarii n-au avut decât un singur șut pe poartă tot meciul. A fost ceva mai greu până în minutul 44, când am deschis scorul. Așa se întâmplă mereu pentru că echipele care vin la Motru se cantonează în apărare mizând doar pe contraatac. Dacă reușim să deschidem scorul, ne ușurăm munca pentru că și ei ies la joc, se deschid și atunci avem mai multe spații și șanse de gol pe care să le fructificăm”, a comentat Fane Nanu partida.

În urma rezultatelor din această rundă, Minerul Motru revine pe primul loc și așteaaptă în etapa viitoare vizita echipei de pe locul secund, Millenium Giarmata.

Minerul Motru – Vulturii Lugoj 4-1 (1-0)

Minerul Motru: Trică – Iclănzan, Dicu, Ureche (min. 70 Nueleanu), C, Laurențiu – Răduca, M. Laurențiu, Șoo, Petculescu (min. 30 Chirea) – Boroiban (min. 71 Hanu), Cernica (min. 46 Stoenac). Antrenor: Ștefan Nanu.

1-0, min. 44, Boroiban a deschis scorul din lovitură liberă de la 20 de metri.

2-0, min. 47, Stoenac a strecurat mingea pe sub portarul oaspeților din interiorul careului.

3-0, min. 52, Boroiban cu o lovitură de cap după centrarea lui Marius Laurențiu.

4-0, min. 70, Marius Laurențiu cu o reluare din 16 metri după un șut respins de portarul oaspeților.

4-1, min. 89, Crișan, cu un șut de la peste 25 de metri, care l-a surprins pe Trică.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.