RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru vrea să rupă șirul remizelor

/ 4 octombrie 2012

După două victorii în primele două etape ale ligii a III-a, Minerul Motru a continuat cu trei remize, însă antrenorul Ștefan Nanu vrea să întrerupă acest șir de meciuri nedecise cu un succes în fața celor de la Vulturii Lugoj.

            Antrenorul motrenilor spune că are jucători pe care nu se va putea baza în acest meci, însă și în aceste condiții doar victoria îl mulțumește: „Avem ceva probleme de lot, Țiclea a ieșit din circuit pentru circa o lună având ruptură, Ivan are și el probleme, iar Răduca are probleme la spate și nu s-a antrenat la începutul săptămânii. Nu ne gândim decât la cele trei puncte pentru că trebuie să ne consolidăm poziția, trebuie să fim acolo, în top la finalul turului. Acum avem jucători noi, care nu s-au integrat încă și care nu au o pregătire de vară corespunzătoare, dar, din iarnă vreau să facem totul ca la carte, să facem o echipă competitivă, cu care să atacăm primul loc”, a declarat Fane Nanu.

Partida dintre Minerul Motru și Vulturii Lugoj este programată a se disputa vineri, pe stadionul „Minerul” din Motru, cu începere de la ora 15:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.