RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Popescu: „Avem nevoie de încredere”

/ 3 octombrie 2012

Coordonatorul Energiei Pandurii Târgu Jiu, băimăreanul Andrei Popescu, este de părere că startul neconvingător al echipei sale nu arată potențialul real trupei gorjene.

„E un campionat foarte echilibrat cu trei echipe sus, Constanţa, Odorhei şi Bacăul. Celelalte echipe pot face surprize plăcute dar şi neplăcute. Dacă jucăm la adevărata noastră valoare nu ne putem bate la retrogradare. Trebuie să fim atenţi, să tratăm meciurile cu atenţie şi concentrare şi nu vom avea probleme.

Putem mai mult, avem nevoie de încredere, nişte rezultate bune şi vom fi împinşi de la spate. Obiectivul se poate realiza”, spune Andrei Popescu despre actuala ediție de campionat și locul Energiei în acesta. În ceea ce privește partida din etapa viitoare, conducătorul de joc al Energiei spune că meciurile trebuie tratate, toate, doar la victorie, indiferent de terenul pe care se joacă de acum înainte: „Mergem să ne batem la Timişoara, nu ne facem calcule că luăm puncte acasă şi vedem ce facem afară. Sunt doar 12 echipe, puţine puncte în joc, peste tot trebuie să joci la victorie”, a încheiat Andrei Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.