RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș: „Vine un meci mai greu decât cel cu Bacăul”

/ 27 septembrie 2012

După eșecul de la Bacău, Energia vrea să își spele păcatele învingând acasă pe Bucovina Suceava, o echipă rănită în acest debut de campionat.

„Se anunţă o partidă viu disputată. Trebuie să strângem rândurile, echipa e la greu şi trebuie să ne spălăm păcatele din meciul din etapa trecută. Acum vine un meci mai greu decât cel cu Bacăul, ei vin după două rezultate negative aşa că vor încerca să se redreseze. În plus, antrenorul Bibirig şi-a dat demisia din dorinţa de a crea un şoc la echipă. E o decizie care poate avea dublu efect. Fie vor juca extraordinar, fie o să continue să joace slab. După cum îi ştim, o să fie motivaţi”, spune Liviu Andrieș, antrenorul Energiei, despre partida de sâmbătă cu Bucovina Suceava. Tehnicianul gorjenilor are și rețeta care ar trebui să aducă Energiei cele două puncte mult dorite: „Va fi un meci greu, Suceava aleargă 60 de minute, sunt o echipă care aleargă pe tot parcursul meciului. Suceava poate fi bătută dacă vom alerga mai mult, vom fi agresivi și nu vom face greșeli în atac pentru a le oferi șansa contraatacului. Trebuie să le oprim jocul, să fim agresivi”, a mai spus Andrieș, care a precizat că în privința arbitrajului nu-și face griji, partida de la Târgu Jiu fiind pusă de federație în grija cuplului Din-Dinu, cei mai buni arbitrii din România.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.