RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș dezvăluie atuurile Energiei ce-i pot aduce victoria cu Bacăul

/ 2 februarie 2012

Întâlnirea dintre Energia Pandurii și Știința Dedeman pare a fi una dezechilibrată privind loturile celor două echipe, bugetele și ambițiile declarate, însă antrenorul gazdelor, Liviu Andrieș, spune că Energia se poate impune în meciul de vineri seară.

„Mobilizare şi dorinţa de victorie. Sunt singurele noastre atuuri. Cu Suceava am dus lipsă la aceste două capitole. Acum nu mai avem nici un motiv. Jucăm vineri la ora 18:00, trebuie să ne mobilizăm, să punem suflet şi să câştigăm”, a declarat tehnicianul târgujian dezvăluind cum trebuie să joace echipa sa pentru a termina victorioasă meciul cu băcăuanii. Andrieș nu uită că în tur, la Bacău, echipa sa a fost foarte aproape de o mare surpriză, Energia luptând de la egal la egal cu gazdele de atunci până în ultimul minut: „În tur am pierdut pe final la trei goluri. Am pierdut şi rămâne rezultatul… Mi-aş dori să jucăm bine, la fel ca la Bacău, dar rezultatul să fie altul. Avem nevoie ca toţi jucătorii să fie la capacitate maximă pentru a obține victoria”, a concluzionat antrenorul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.