RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Turneul de la Târgu Jiu, mai puternic decât cel timișorean

/ 5 septembrie 2012

Antrenorul Liviu Andrieș a plecat spre Timișoara cu convingerea că turneul organizat de bănățeni va fi cel mai puternic pe care echipa sa îl va susține înaintea startului de campionat, însă opinia sa s-a schimbat.

După Energia ce a jucat la Timișoara cu Proleter Zrenjanin și Kecskemet, Andrieș spune că Steaua și Extrem Baia Mare pot fi adversari mai puternici în Memorialul „Gheorghe Davițoiu”, turneu care va avea loc la Târgu Jiu începând de vineri: „Acum, după turneul de la Timișoara, cred că turneul pe care-l organizăm noi este cel mai tare la care participăm în această vară. Este vorba de două echipe de liga a doua care s-au întărit însă foarte mult, Steaua este o echipă de tradiție în handbalul românesc, iar Extrem face parte dintr-un oraș cu mare tradiție. În fine, Reșița este echipa care anul trecut a terminat pe locul 4. În concluzie, avem un turneu puternic, pe care-l tratăm cu seriozitate pentru că mai este doar o săptămână până la debutul campionatului și trebuie să vedem efectiv unde ne aflăm din punct de vedere fizic, dar și tehnico-tactic”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.