RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egal în derby-ul gorjean de la Mătăsari

/ 15 septembrie 2012

Minerul Motru a rămas neînvinsă după trei etape, însă a pierdut primele două puncte din acest campionat remizând la Mătăsari într-un meci extrem de echilibrat, închiat cu scorul de 1-1 (0-1).

Oaspeții au jucat mai bine în prima repriză, însă fazele de poartă au fost destul de puține, ambele echipe jucând cu teama de a nu pierde. Experiența lui Boroiban a fost decisivă în minutul 22, noua achiziție a motrenilor pornind dintr-o poziție la limita offside-ului pentru primul gol al meciului. Gazdele au acuzat șocul, dar nu au cedat lupta și ușor, ușor au reechilibrat jocul. După reluare, mătăsărenii au fost ceva mai insistenți, Stoian a egalat cu un șut frumos, la colțul lung, din interiorul careului motrean, în minutul 52, moment din care jocul a fost înghețat de ambele tabere, parcă fiecare mulțumită cu punctul pe care aveau să-l câștige.

În aceeași rundă, la Rovinari, Jiul n-a reușit să obțină victoria în fața celor de la Millenium Giarmata, partida terminându-se la egalitate, scor 0-0, trupa lui Cătălin Trofin irosind astfel punctul câștigat cu greu etapa trecută la Reșița. Jiul rămâne cu coloana golurilor primite neîntinată după primele trei runde, însă și doar cu un singur gol înscris, cel marcat de Fotescu în prima rundă în fața mătăsărenilor.

La Timișoara, în meciul cu Flacăra Făget, Claudiu Mocioi a revenit pe banca echipei secunde a Pandurilor cu un eșec. Pandurii mici, cu un important contingent de jucători de la prima echipă, au cedat cu 1-0 (0-0), Briciu marcând pentru a treia înfrângere a târgujienilor din tot atâtea partide disputate în această ediție de campionat.

Minerul Jilț Mătăsari – Minerul Motru 1-1 (0-1)

Stadion „Minerul” Mătăsari, spectatori: 500

Minerul Mătăsari: Barbu – Schinteie, Sava, Ularu, Ciocioană – Drăcea (min. 50 Sandu), Stoian (min. 82 Vlăduț), Turcin, Minciună (min. 58 Săulescu) – Clipici (min. 67 Ștoiu), Luca. Antrenor: Victor Ardeoiu.

Minerul Motru: Trică – Iclănzan, Dicu, Ureche, C. Laurențiu – Răduca (min. 58 Chirea), Țiclea, Șoo (min. 85 Nueleanu), Petculescu (min. 78 M. Laurențiu) – Boroiban, Stoenac (min. 72 Cernica). Antrenor: Ștefan Nanu.

Cartonaș roșu: Ureche (min. 84)

0-1, min. 22, Boroiban cu capul din 6 metri la o centrare din stânga.

1-1, min. 52, Stoian cu un șut plasat, la colțul lung, în plasa laterală.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.