RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Derby gorjean la Liga a III-a

/ 13 septembrie 2012

În seria a IV-a a Ligii a III-a, vineri Gorjul propune un nou derby, la Mătăsari minerii din localitate fiind gazde pentru cei din Motru.

Minerul Motru merge la Mătăsari din postura de lider, trupa lui Fane Nanu fiind singura echipă care a reușit maximum de puncte din primele două etape. Echipa din Motru se anunță, și în urma transferurilor făcute în această vară, ca o pretendentă legitimă la promovarea în liga secundă și pentru acest lucru va avea nevoie de multe puncte obținute din deplasări, însă cea de la Mătăsari nu face parte din categoria deplasărilor ușoare. Mătăsărenii au pierdut primul derby gorjean al sezonului, la Rovinari, dar a câștigat apoi cu Apă Craiova și speră să câștige și al doilea meci consecutiv disputat acasă și să se impună în fața Minerului Motru.

Jiul Rovinari este neînvinsă în acest debut de campionat, a obținut un egal important la Școlar Reșița și echipa antrenată de Cătălin Trofin își propune să câștige pe teren propriu meciul cu Millenium Giarmata.

Pandurii II a trecut prin multe în ultima săptămână. Startul fals din campionat a durut foarte mult, echipa secundă a Pandurilor, care a cedat ambele partide disputate în campionat, are acum un nou antrenor, Claudiu Mocioi revenind pe bancă înaintea meciului da la Timișoara cu Flacăra Făget. Pandurii II va beneficia la acest meci și de aportul unor jucători de la prima echipă, Mocioi avându-i în lot pe Horvat, Rada, Tătaru, Avramescu și Lupu.

Partidele în care sunt angrenate echipele gorjene sunt programate a se disputa vineri, cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.