RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vali Popescu speră să joace contra ploieștenilor

/ 13 septembrie 2012

Om de bază în defensiva Energiei, Vali Popescu a lipsit de la ultimele meciuri amicale disputate de echipa gorjeană precum și de la antrenamentele de la începutul săptămânii acuzând o accidentare, dar speră să poate fi pe teren la debutul campionatului.

Interul echipei gorjene spune că mai resimte dureri dar va face tot posibilul să-și ajute echipa la meciul cu CSM Ploiești: „Mă simt pregătit. Am o contuzie destul de puternică la şold, dar sper ca până ora jocului să îmi revin şi să joc”, a declarat Vali Popescu. Acesta spune că obiectivul impus de conducere ar putea fi atins: „Obiectivul?… Vedem după 2-3 etape dacă e sau nu realizabil. Anul trecut puţini ne dădeau şanse, iar cu 3 puncte la final eram pe locul patru. Lotul este subțire din punct de vedere numeric, dar important e ca cei care intrăm să ne facem treaba”, a completat interul Energiei.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.