RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: „Nu poţi să stai cu mâinile în sân când echipa nu merge”

/ 12 martie 2012

Președintele secției de handbal a clubului Energia a dorit să explice care a fost motivul pentru care echipa a fost amenințată cu sancțiuni pecuniare dacă nu ar fi câștigat meciurile cu CSM Ploiești și CSM București.

„Nu poţi să stai cu mâinile în sân când echipa nu merge, trebuie să creezi un şoc. Şi reprezentanţii sponsorilor sunt nemulţumiţi. Au înţeles, au luptat şi au câştigat”, a declarat Gore Popescu după ce echipa și-a îndeplinit obiectivul învingând și pe CSM București. Președintele gorjenilor nu a fost încântat de jocul prestat de echipa sa, dar spune că importantă este victoria: „Am jucat o repriză bine, în partea a doua, şi am şi câştigat. Asta denotă că avem forţă până la urmă şi putem să câştigăm meciuri. Ne facem meciurile grele. I-am felicitat pentru rezultat, unul destul de bun. Meciurile cu echipele de pe poziţii retrogradabile sunt foarte grele”, a mai spus Gore Popescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.