RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: „Echipa a făcut un meci senzaţional”

/ 5 februarie 2012

Victoria Energiei în fața celor de la Știința Dedeman Bacău, scor 31-29, l-a entuziasmat pe președintele secției de handbal a clubului gorjean, Gore Popescu fiind de părere că nicio echipă din România nu putea sta în fața băieților săi vineri seara.

„Meciul acesta a fost pregătit foarte bine, psihologic, tactic. Cu mulţi accidentaţi, Liviu a reuşit să o scoată la capăt. Determinarea aceasta compensează valoarea lotului. Îi felicit, pentru că e victoria lor. Cred că astăzi, la Târgu Jiu, lua bătaie orice echipă din Liga Naţională şi sper să facem toate meciurile aşa. Echipa a făcut un meci senzaţional, îi felicit pe băieţi şi cred că toată lumea a plecat mulţumită de la sală”, a declarat președintele echipei gorjene după meciul câștigat de echipa sa în fața băcăuanilor.

Gore Popescu consideră această victorie extrem de importantă după eșecul cu Suceava și înaintea unor confruntări foarte grele cu Timișoara și Constanța: „Luăm meci de meci. Campionatul e foarte greu. Ne bucură victoria asta pentru că am pierdut cu Suceava și avem un meci extrem de greu la Timişoara, iar apoi cu Constanţa acasă. Dacă pierdeam tot, eram într-o degringoladă totală şi nu ştiu dacă băieţii aveau puterea să revină foarte repede”, a mai spus oficialul Energiei.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.