RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu vrea cât mai mulţi gorjeni la finala de la Severin

/ 26 mai 2011

Entuziasmat de victoria echipei sale în faţa celor de la Bucovina Suceava şi de calificarea în finala Cupei României, lucru care a adus gorjenilor şi prezenţa în sezonul viitor în Cupa Cupelor după succesul obţinut de HCM Constanţa în cea de-a doua semifinală, Gore Popescu a declarat că-şi doreşte trofeul la Târgu Jiu.

„Mi-aş dori cât mai mulţi gorjeni în tribună la finală şi dacă va fi să o şi câştigăm, ne întoarcem pe jos acasă! Sunt 80 de km, îi facem noi în 15 ore…”, a declarat Gore Popescu pentru www.sportingorj.ro.

După ce anul trecut Energia a reuşit să scrie o filă importantă din istoria clubului prin locul 3 obţinut în Liga Naţională, acum, chiar şi după restructurările masive din iarnă, istoria este gata să primească un nou capitol. Energia este în premieră în finala Cupei României, însă gorjenii vor acum mai mult decât atât, câştigarea unui trofeului fiind dorinţa ce o vor îndeplinită.

Finala dintre Energia Pandurii Târgu Jiu şi HCM Constanţa se va disputa mâine, 27 mai, în Sala Sporturilor din Drobeta Turnu Severin, cu începere de la ora 20:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • EnergiAAA spune:

    SA nu uitam domnule presedinte ca la SEVERIN SPORTUL GORJEAN a obtinut multe satisfactii,cum ar fii : Pandurii a intrat in DIVIZIA A LA FOTBAL ….Iar acum ENERGIA VA JUCAM FINALA LA HANDBAL>..si are sansa sa o si castige !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.