RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu amenință jucătorii cu tăieri din salarii

/ 29 februarie 2012

Rezultatul înregistrat de Energia la Satu Mare a avut darul de a tulbura din nou apele la echipa gorjeană, președintele secției de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, fiind de părere că jucătorii trebuie să obțină victorii în următoarele două runde pentru a șterge rușinea acestui egal.

„A fost extrem de deranjantă abordarea meciului de la Satu Mare. Am înţeles că au fost obosiţi, că avem un lot de 8-9 jucători, însă Satu Mare mizează pe 5-6. Trebuia să câştigăm acolo. Sunt foarte supărat că nu am făcut-o. Satu Mare nu are nu ştiu ce valori în echipă, egalul este ca o înfrângere. Am stabilit: două victorii consecutive. Este obligatoriu. Este un obiectiv pe termen scurt, dacă pierdem un punct din cele patru puse în joc trecem la măsuri drastice. Nu ştiu ce fel de măsuri, poate umblăm la bani. Sper că băieţii sunt conştienţi acum de mesaj, e un obicetiv realizabil nu fantasmagoric. E datoria lor morală şi faţă de public să câştige aceste două meciuri”, a declarat Gore Popescu despre ultimatumul dat de conducere jucătorilor și obiectivul imediat trasat echipei gorjene.

Energia va juca în următoarele două meciuri pe teren propriu, în fața unor echipe modeste precum CSM Ploiești și CSM București, echipe care însă au obținut victorii importante în ultimele etape.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.