RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu vrea două reprize bune contra Constanței

/ 20 februarie 2012

Președintele secției de handbal a clubului Energia crede că scorul de la Lisabona a fost prea aspru și speră ca echipa sa să se revanșeze cu o evoluție bună în compania echipei campioane.

Gore Popescu vede similitudini între situația echipei sale și cea a Constanței, dar acestea nu sunt unele care să îi acorde Energiei mai multe șanse în lupta de miercuri cu echipa campioană: „Meciul cu Constanţa va fi extrem de dificil. Până la urmă jucăm cu cei care câştigă campionatul şi cupa de câţiva ani încoace. Vin şi ei după 2 eşecuri în Liga Campionilor şi vă daţi seama că cu atât mai greu o să ne fie. Sper ca la ora meciului băieţii să fie refăcuţi pentru că ne propunem să jucăm meciul ăsta atât cât putem”, a declarat, pentru cotidianul Pandurul, președintele echipei gorjene. Gore Popescu speră ca Energia să arate ca o echipă capabilă să joace două reprize și să ofere o surpriză plăcută publicului pe care-l așteaptă miercuri seară la Sala Sporturilor din Târgu Jiu: „Nu ne menajăm cu Constanţa, n-am făcut-o nicicând, dăm tot ce putem şi eu sper să putem să şi creăm o surpriză plăcută pentru public. Dacă facem analogii între Benfica şi Constanţa nu ajungem nicăieri, pentru că dacă e mai greu cu Constanţa înseamnă că ne aşteptăm la un scor mai aspru. Eu sper să ne ridicăm la alt nivel şi să jucăm ambele reprize. Am jucat câte o repriză cu Benfica, prima repriză, după care a doua am clacat, sperăm ca miercuri să nu fie la fel”, a încheiat oficialul echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.