RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pleaşcă: „Am avut emoţii ca la debut”

/ 11 septembrie 2012

Partida celor de la Pandurii II cu CS Mioveni din turul V al Cupei României Timișoreana a fost una specială pentru Marian Pleașcă, jucător care evoluase ultima dată într-un meci oficial în Belgia, în urmă cu aproape un an, în tricoul echipei naționale a României.

Jucătorul Pandurilor a avut sentimente împărțite la finalul jocului: „Pe de o parte sunt fericit că nu mai am probleme cu piciorul, pe de altă parte sunt trist că am pierdut. Se vede lipsa jocurilor pentru noi. Sper să joc cât mai curând şi la Liga 1, dar depinde de domn profesor. Eu puteam să mai joc, dar domnul profesor a considerat că e bine să nu riscăm nimic. Am avut emoţii ca la debut. Asta până am atins mingea. E primul meci după 10 luni. Sper să cresc de la meci la meci şi să fiu bine. Cred că în Cupă tot cu Mioveniul vom mai juca, să ne luăm revanşa”, a declarat Marian Pleașcă după revenirea sa pe teren într-o partidă oficială.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.