RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Băcilă și Pleașcă revin jucând în cupă pentru Pandurii II

/ 10 septembrie 2012

Sub comanda lui Marian Dinu, o echipă a celor de la Pandurii II serios întărită cu jucători de la prima echipă va juca marți, cu începere de la ora 16:30, în Cupa României Timișoreana meciul cu CS Mioveni.

Nu mai puțin de nouă jucători de la echipa mare, printre care și Băcilă și Pleașcă, vor evolua în partida care ar trebui să-i trimită pe cei de la Pandurii II în 16-imile cupei, conducerea clubului gorjean făcând demersurile necesare și pentru ca partida să se dispute pe Stadionul Municipal „Tudor Vladimirescu”.

Alături de Băcilă și Pleașcă, sub comanda lui Marian Dinu au mai fost trimiși la echipa a doua și Horvat, Rada, Tătaru, Avramescu, Ignea, Lupu și Karim Boutadjine, iar din lotul celor de la Pandurii II au fost păstrați Bănică, Dobroiu, Oiță, Bertea, Unguru, Vlăduți, Gavrilescu, Golea și Fărcășanu.

Pentru a avea o susținere cât mai mare la meciul dintre Pandurii II și CS Mioveni, conducătorii clubului gorjean au anunțat că intrarea va fi liberă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.