RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pleașcă are ruptură de ligamente și va sta 6 luni

/ 12 noiembrie 2011

Diagnosticul primit de Marian Pleașcă în această seară după accidentarea suferită la Liege, la meciul echipei naționale, este unul care dă mari bătăi de cap Pandurilor, fundașul dreapta având ruptură de ligamente încrucișate.

Avem un ghinion fantastic. A trecut acest băiat foarte repede de la o mare bucurie la un ghinion la fel de mare. Pleașcă a fost la un exament RMN la o clinică din București, iar răspunsul este unul dezarmant. Va fi nevoie de operație și va sta pe bară 6 luni. În zilele următoare vom lua o decizie în privința locului unde va face Pleașcă operația, în țară sau în străinătate. Avem un ghinion fantastic, pierdem un al doilea jucător important în banda dreaptă și e o lovitură grea pentru noi…”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Eugen Pârvulescu, președintele executiv al Pandurilor.

Pleașcă, alături de Chiricheș și Pintilii, a făcut parte din cel mai important contingent pandur dat echipei naționale, pentru meciurile cu Belgia și Grecia doar Pandurii și Steaua având câte trei jucători convocați, iar Pandurii a fost singura echipă care a avut pe terenul de la Liege trei jucători.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.