RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pleaşcă revine după o pauză de două luni

/ 11 septembrie 2011

Revelaţia Pandurilor în returul campionatului trecut, când l-a înlocuit cu succes pe Gabi Matei, Marian Pleaşcă a avut ghinionul de a se accidenta în perioada de pregătire şi a ratat primele partide din acest sezon.

Petre Grigoraş îşi formase un schelet de echipă în care Pleaşcă era una dintre piesele de bază, însă abia acum, la aproape două luni de la debutul stagiunii, va putea să se bazeze pe serviciile fundaşului dreapta. Tehnicianul Pandurilor crede că Pleaşcă este din nou gata să joace, fără să existe riscul unor noi probleme pentru jucător: „Nu cred că e un mare risc să joace Pleaşcă, el s-a pregătit, a jucat şi un meci de verificare, chiar dacă doar o repriză. Cred că a dispărut acea teamă de accidentare pe care o avea. Accidentarea suferită în ultimul meci din Austria l-a ţinut pe margine mai mult decât am fi crezut, două luni, şi a ratat startul sezonului. Dar sezonul e lung şi avem nevoie de toţi. Nu ştiu dacă va putea duce 90 de minute pentru că lipsa jocurilor e clar că te împiedică să joci atât. Dar cât va evolua sunt convins că o va face bine şi fără teama aceea de recidivă”, a precizat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.