RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matei nu are ruptură

/ 7 februarie 2011

Fundaşul dreapta al Pandurilor, Gabi Matei, suspectat de ruptură musculară la un moment dat, a scăpat mai uşor şi are şanse de a reveni mai repede în echipa lui Petre Grigoraş.

„Matei a făcut un RMN, avem toate datele medicale şi nu este vorba de o ruptură musculară. Dacă era vorba de ruptură, el era acum la Belgrad, aşa cum l-am trimis pe Pintilii. A fost văzut de medicul de la Steaua şi acesta i-a recomandat doar o săptămână de repaus. Matei a început să alerge şi face o pregătire specifică cu preparatorul fizic”, a declarat Viorel Temelescu, managerul general al Pandurilor, pentru www.sportingorj.ro.

Faptul că Grigoraş s-a temut de o accidentare mai gravă a lui Matei l-a făcut pe tehnicianul Pandurilor să-l recheme la prima echipă pe Marian Pleaşcă, jucător pe care l-a avut în vedere şi înaintea cantonamentului din Antalya, dar pe care l-a lăsat la Pandurii II pentru a juca mai mult.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.