RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera a rămas la Târgu Jiu

/ 6 septembrie 2012

Deși pe adresa clubului gorjean a sosit o convocare din partea Coastei de Fildeș pentru fundașul ivorian Ousmane Viera, acesta a rămas la Târgu Jiu.

Viera a fost convocat des în ultima vreme la naționala țării sale, însă a jucat destul de rar. Jucătorul de 25 de ani, care a adunat peste 100 de jocuri în Liga 1 din România, cele mai multe în tricoul Pandurilor, declara în urmă cu ceva timp că la naționala țării sale sunt încă mulți senatori de drept, jucători cu nume mari în fotbalul mondial și că va trebui să aștepte ca aceștia să se retragă pentru a putea emite pretenții la echipa națională.

Pe 15 august, Coasta de Fildeș a jucat un meci amical contra Rusiei, Ousmane Viera a fost convocat, dar nu a fost folosit nici măcar un minut de antrenorul ivorienilor, francezul Sabri Lamouchi. Convocarea lui Viera era pentru meciul de sâmbătă, contra Senegalului, partidă ce contează pentru calificările la Cupa Africii pe Națiuni.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.