RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera, la Coasta de Fildeş – Italia

/ 5 august 2010

Pandurii se pot lăuda cu convocarea unui jucător la meciul dintre Coasta de Fildeş şi Italia, meci care va avea loc la începutul săptămânii viitoare la Londra.

Pe adresa clubului târgujian a sosit înştiinţarea convocării lui Ousmane Viera, jucător care a ratat prezenţa la Campionatul Mondial din Africa de Sud, acolo unde a fost însă prezent fostul său coleg de la Internaţional Curtea de Argeş, Emmanuel Kone.

Pentru Ionuţ Badea această convocare reprezintă nu doar o mândrie, ci şi o bătaie de cap având în vedere că în aceeaşi săptămână Pandurii vor avea joc în deplasare la Gloria Bistriţa, iar partida ar putea să se dispute vineri sau sâmbătă: „Viera este convocat la naţionala Coastei de Fildeş pentru amicalul de la Londra contra Italiei, rămânem de văzut ce vom face cu el. Pe data de 10 august este jocul”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Pandurii n-au mai avut convocaţi jucători la alte echipe naţionale de pe vremea când Constant Djakpa şi Adnan Guso evoluau la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.