RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera, suporter al Coastei de Fildeș la CAN

/ 1 februarie 2012

Deși a cochetat cu lotul național al Coastei de Fildeș, Ousmane Viera nu a fost selecționat pentru actuala ediție a Cupei Africii pe Națiuni, fundașul Pandurilor având însă avantajul tinereții, care-I permite, în cazul unor evoluții bune în viitor, să intre în cărți după ce actuala generație a Coastei de Fildeș se va retrage.

În plină desfășurare, Cupa Africii pe Națiuni o are pe Coasta de Fildeș printre protagoniste, iar Viera le ține pumnii conaționalilor săi pe care-i vede încoronați drept campioni ai Africii: „La Cupa Africii pe Națiuni țin, binențeles, cu Coasta de Fildeș. Nu sunt acolo pentru că eu cred că sunt jucători mai buni decât mine pe acest post. Eu trebuie să  muncesc mai mult să ajung acolo. Sunt acolo Kolo Toure, Zokora, jucători mai buni ca mine… Nu sufăr în fața micului ecran când joacă naționala mea. Am încredere în ei, nu am emoții. Știu că trebuie să muncesc să ajung la națională, dar am șansa mea, sunt acum acolo jucători de 30-31 de ani. Sper să joc bine cu Pandurii, să ajung în Europa League și atunci voi avea mai multe șanse”, a declarat Ousmane Viera, unul dintre cei mai folosiți jucători ai Pandurilor în prima parte a campionatului.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.