RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia se autoevaluează la Timișoara

/ 29 august 2012

Antrenorul Liviu Andrieș spune că echipa sa va lua parte în weekend la un turneu care ăi va da posibilitatea de a evalua cât mai corect care este nivelul pregătirii și care ar trebui să fie așteptările pentru noul sezon.

„Suntem în pregătiri, mai avem două turnee, unul la Timişoara foarte puternic şi altul la Târgu-Jiu. Urmărim să ne punem la punct cu relaţiile de joc. La Timişoara vom avea un turneu puternic, poate cel mai tare din această vară. Echipa gazdă care s-a mişcat bine pa piaţa transferurilor şi s-a întărit. Nu pun accent pe rezultate, dar victoriile aduc victorii”, a declarat Andrieș. Acesta crede că nu vor mai fi aduși jucători care să-I completeze lotul deși și-ar dori acest lucru: „Cred că aceasta va fi echipa cu care începem campionatul. Ca orice antrenor mi-aş mai fi dorit mai multe variante în echipă, însă spun că am soluţii. Cine nu ar vrea încă un jucător valoros în echipă care să aducă un plus? Fizic stăm bine. Mizez pe seriozitate, multă muncă, apărare bună şi contraatac. Și ne dorim să nu mai avem probleme de lot”, a mai declarat Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.