RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victor Ardeoiu: „Pe fondul oboselii, s-a pierdut luciditatea și concentrarea”

/ 28 august 2012

Antrenorul Minerului Mătăsari, Victor Ardeoiu, spune că jucătorii cu experiență din lotul Damilei au făcut diferența în jocul câștigat la penaltiuri de echipa vâlceană în Cupa României.

„Am întâlnit o echipă bună, cu jucători cu experiență în primul unsprezece și cei care au intrat pe parcursul jocului. Am făcut o primă repriză foarte bună, am condus cu 2-0, dar la pauză echipa oaspete a făcut două modificări inspirate introducându-i pe Adrian Popa și Melcea, ne-a dezechilibrat prin aceste schimbări câștigând în dinamică. Am făcut două greșeli copilărești, am primit gol după o aruncare de la margine și un penalti pe o fază de contraatac, și am fost egalați. Am reechilibrat apoi jocul, am avut ocazii în prelungiri, dar, din păcate, n-am reușit să concretizăm. La penaltiuri, e o loterie. Pe fondul oboselii s-a pierdut luciditatea și concentrarea. Ei au dat dovadă de maturitate și au reușit să câștige”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

Minerul Mătăsari, care a aliniat o echipă tânără, dar și cu mulți jucători noi, rămâne după acest meci cu regretul de a nu fi reușit să profite de avantajul avut la pauză: „Sunt regrete pentru că noi am început jocul cu cinci jucători sub 21 de ani. Era o oportunitate pentru ei să-și arate valoarea și dezamăgirea pentru ei e mai mare pentru că am pierdut meciul după 120 de minute”, a mai declarat Ardeoiu. Acesta spune că acum echipa sa are o nouă problemă, cea a refacerii pentru meciul de campionat cu Jiul Rovinari: „Peste trei zile ne așteaptă un meci foarte greu la Rovinari și acest lucru ne îngreunează puțin situația. Suntem îngrijorați pentru refacerea jucătorilor, avem doar două zile la dispoziție să-i punem pe picioare din punct de vedere fizic”, a încheiat tehnicianul gorjean.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.