RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul a pierdut două puncte în prelugiri la Caracal

/ 5 noiembrie 2010

Jiul Rovinari a ajuns la nouă jocuri consecutive fără înfrângere, trecând aici şi meciul câştigat în faţa celor de la Progresul Corabia al cărui rezultat a fost anulat după retragerea acestora din campionat, după ce a remizat, scor 1-1, în deplasare cu FC Caracal.

Băieţii lui Cătălin Trofin au început bine jocul şi în minutul 17 Vulpe a deschis scorul cu un şut în vinclu după o pasă peste apărare a lui Stoian. Jiul Rovinari a avut de trecut şi peste handicapul eliminării lui Fotescu, trimis la cabine încă din minutul 36, un jucător al gazdelor făcând însă şi el acelaşi lucru cu câteva momente înaintea pauzei. Finalul a fost unul jucat de rovinăreni în doar opt jucători de câmp după ce în minutul 90 şi Popescu, introdus de Trofin în partea a doua a jocului în locul lui Apostol, a fost şi el eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Reduta Jiului a cedat în al treilea minut de prelungiri, Bădăuţă a primit o pasă în diagonală, i-a luat faţa lui Traşcă şi a înţepat balonul în plasă pe lângă Voinea aducând egalarea.

La finalul întâlnirii supărarea era mare în tabăra gorjeană, care a pierdut două puncte după ce a condus un meci întreg: „E păcat că pe lipsa de concentrare de pe finalul meciului am primit un gol care ne-a privat de încă două puncte, dar aşa se întâmplă în fotbal. Nu e bine atunci când primeşti gol, dar te bucuri atunci când marchezi în minutul 93… Asta e viaţa. Am jucat binişor, dar am fost pedepsiţi pentru o meteahnă mai veche, aceea de a ne retrage pe final atunci când conducem”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Jiul Rovinari este în continuare pe primul loc în seria a IV-a a Ligii a III-a, dar a fost egalată de CSM Slatina, iar etapa viitoare va sta, aşa că echipa din Rovinari va pierde câteva poziţii în clasament, dar Cătălin Trofin rămâne optimist şi crede că pauza de iarnă va găsi echipa sa tot pe primul loc: „Probabil că vom pierde podiumul etapa viitoare, când vom sta, dar până la finalul turului se vor regla din nou lucrurile pentru că mai au de stat câte o etapă şi Slatina, şi Drobeta şi Minerul Mătăsari, aşa că, dacă vom fi atenţi şi ne vom face treaba, putem încheia turul campionatului pe primul loc”, a mai spus Trofin.

În aceeaşi etapă, Minerul Mătăsari a învins în deplasare cu 2-1 pe Oltchim Râmnicu Vâlcea prin golurile marcate de Clipici şi Simion, Minerul Motru a trecut pe teren propriu cu acelaşi scor de Ghecon Lăpuşata, victoria fiind adusă de Şoo în prelungiri după ce G. Ceauşu reuşise să egaleze, iar Pandurii II Târgu Jiu a pierdut acasă în faţa celor de la CSM Slatina cu scorul de 3-1, singurul gol al pandurilor mici fiind marcat de Antohi.

FC Caracal – Jiul Rovinari 1-1 (0-1)

Au marcat: Bădăuţă (min. 93) / Vulpe (min. 17)

Jiul Rovinari: Voinea – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Văcaru – Vulpe (min. 60 Gioagă), Stoian, Apostol (min. 65 Popescu), Daviţoiu – Fotescu, Şoşoi (min. 75 Meliţă). Antrenor: Cătălin Trofin.

Cartonaşe roşii: Fotescu (min. 36), Popescu (min. 90)

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.