RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Enache: „Am muncit mult în cantonament”

/ 16 august 2012

Andrei Enache, unul dintre cei mai vechi jucători ai Energiei, este sigur că munca depusă în timpul pregătirii fizice își va arăta roadele în noul sezon al Ligii Naționale, acolo unde echipa gorjeană are obiectivul de a se clasa în primele șapte.

„E mult prea devreme să ne dăm cu părerea, dar am muncit mult în cantonament, nu am mai făcut aşa perioadă de pregătire niciodată, iar faptul că am muncit nu poate decât să ne ajute în viitorul campionat. Mai sunt multe de pus la punct, dar într-o lună rezolvăm totul. Putem să terminăm în primele opt echipe, dar ar trebui să nu ne accidentăm pentru că suntem jucători puţini. Noi vrem să terminăm cât se poate sus. Important să începem bine, să avem moral şi apoi lucrurile se aşează”, a declarat Andrei Enache înaintea primului turneu pe care echipa gorjeană îl are programat înaintea startului campionatului.

În ceea ce privește noii sosiți la Energia, Enache crede că vor ajuta echipa gorjeană, dar nu trebuie făcute comparații cu cei plecați, Florin Dragomir și Andrei Păiuș: „Portarul cred că ne va ajuta, dar nu ştiu dacă Dragomir va putea fi înlocuit, e o pierdere mare pentru noi. Suntem cam la acelaşi nivel ca și echipă față de anul trecut. A venit Dragnea care ne va ajuta mult. Suntem acelaşi grup, cu multă muncă şi disciplină ne vom îndeplini obiectivele”, a adăugat jucătorul echipei gorjene.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.