RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia s-a reunit în formulă redusă

/ 1 august 2012

Echipa de baschet a Energiei s-a reunit miercuri seara, însă nu toți jucătorii au ajuns la primul antrenament, tehnicianul Slobodan Nikolic având la dispoziție doar 8 dintre jucătorii săi.

Cei opt baschetbaliști prezenți la reunirea Energiei au fost Stefan Nikolic, Viorel Mocanu, Stefan Atanackovic, Adrian Roșu, Alexandru Gliga, Claudiu Alionescu, Alexandru Deconescu și Răzvan Bratoloveanu. Din lotul Energiei vor mai face parte și Davis Steffel, Robert Gilles, Louis Darby și Rashaad Singleton, dar și doi foști juniori, Vlad Țîrcă și Alexandru Buligiu.

Brice Kabengele, deși a fost astăzi în Târgu Jiu, nu a fost prezent la reunirea Energiei, iar președintele secției de baschet a clubului gorjean a explicat situația: „Cu Brice Kabengele am avut o discuție, dar nu i-am oferit un nou contract pentru că am așteptat să vedem care este situația pivotului. I-am explicat care este poziția noastră și i-am spus să nu aștepte după noi și, dacă își găsește o altă echipă la care să joace, poate să semneze cu acea echipă. Dacă nu își va găsi o echipă, atunci cred că vom găsi o variantă și Brice Kabengele va putea să rămână la Energia”, a declarat Dan Cumpănașu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

10 Comentarii până acum

  • buddy spune:

    Alexandru Buligiu va face parte din lotul energiei ? Incredibil :))

    • abc spune:

      pt under 23

      • buddy spune:

        Si la U23 nu prea are ce cauta.

        • hezbollah spune:

          a vorbit basketbalistu’ p$%@ din tine 🙂 daca esti mai bun demonstreaz-o pe teren, nu pe un site…

      • Alex spune:

        Salut buddy ! Am si eu anumite nelamuriri legate de performantele tale in baschet care tind spre 0 cred 0 nu??? Sau daca ai atins macar vreodata in viata ta vreo o minge de baschet ? In caz ca da esti asteptat la terenurile din incinta complexului din tirgu-jiu seara dupa ora 7 sa ne arati si noua calitatile tale .

        • MarmoţikaSs spune:

          Aici pe net sunteti toti tarei in tastatura si in gura..nu stiu care e problema voastra in alegerea jucatoriilor pentru o echipa , nu tine de voi , nu va cere nimeni parerea…@buda(buddy) te asteptam la terenuri in fiecare seara dupa ora 19.00 🙂

        • valentin spune:

          Parerea mea e ca nu trebuie sa sariti asa, este parerea lui. Si parerea mea este ca nici buligiu nici tirca nu ridica la nivelul asta. Pot spune chiar ca sunt mai slabi decat paun si bratoloveanu cand erau ei in primul an. Asta este doar o simpla parere, am jucat baschet si cu unii si cu ceilalti destul de mult timp.In fine, eu le doresc sa aiba multa bafta

          • John spune:

            @Valentin : Lumea iti respecta parerea nu tuturor trebuie sa le placa anumiti jucatori fie ei buni ,rai , romani sau americani. Problema este ca nimeni nu stie cata munca depune un sportiv ca sa ajunga sus si din pacate sunt foarte multi necunoscatori ca buddy si altii care stiu doar sa arunce cu noroi , daca ar zice macar un cunoscator nu toti agaricii care nustiu cu ce se mananca .Macar avand dreptul la libera exprimare sa isi posteze si numele dar probabil le este rusine cu cine sunt.

  • realgorj spune:

    Astazi a venit si Louis Darby, asa ca echipa se aduna conform graficului. Cat despre cei doi tineri gorjeni cooptati la echipa, lasati-i intai sa joace, sa se formeze, si dupa aceea comentati. Aici vorbim de Energia din liga I si nu prea isi au rostul comentarii de curtea scolii…

  • abc spune:

    Nici n-au inceput copiii sa joace si v-ati repezit sa aruncati cu noroi.Mai bine v-ati bucura ca mai au si ei sansa sa joace si voi sa veniti la sala sa va mai curatati sufletul de rautate!!!Sa va fie rusine!Vorbiti de toate tampeniile,numai de sport nu!!!!Oamenii marunti numai la rautati sunt mari….Cei doi tineri vor juca la U 23,nu la echipa mare,asta daca nu stiti sa cititi,iar Alexandru Buligiu a jucat in echipa Univ,Ctin Brancusi la Campionatul Nat,Univ de 3la3 si au luat locul 3!!!!Asa ca mai terminati dracului cu rautatile,vipere ce sunteti!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.