RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încurajări pentru Niculescu

/ 25 iulie 2012

După ce a pus umărul la debarcarea sa de la “U” Cluj, Petre Grigoraş îi urează lui Claudiu Niculescu să revină cât mai repede în meseria de antrenor.

Înfrângerea usturătoare de la Târgu Jiu a tulburat serios apele la “U” Cluj. În urma unui schimb de replici prin presă între managerul Ana Maria Prodan şi antrenorul Claudiu Niculescu, cel din urmă a renunţat la funcţia de antrenor al “şepcilor roşii”.

Petre Grigoraş îl consolează şi îi urează să revină cât mai curând pe banca tehnică.

“I-am prins într-o zi nefastă. Îmi pare rău de Claudiu Niculescu, sincer, îi doresc să fie puternic, pentru că a fost un mare jucător, un jucător respectat, şi această meserie de antrenor este foarte grea şi nu trebuie să cedeze. A demonstrat anul trecut că poate fi un antrenor bun, avea la un moment dat 7-8 meciuri fără înfrângere la U Cluj. O înfrângere de genul acesta nu trebuie să-l demobilizeze. Şi eu în cariera mea am luat şi 6 goluri şi 7, şi 5. Ce, ar fi trebuit să mă las ? Îi doresc să revină cât mai repede şi să facă ce-i place. Cred că are calităţile necesare”, l-a încurajat Grig pe Clau-gol.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.