RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie chinuită pentru Pandurii II

/ 18 iulie 2012

Echipa lui Cristi Popescu a reușit o calificare în turul II al Cupei României cu un gol în ultimul minut de joc al partidei cu AS Strehaia.

Fundașul Oiță a adus victoria echipei a doua a Pandurilor în ultimele secvențe ale întâlnirii de la Strehaia reluând din apropierea porții adverse. „A fost un meci în care s-a simțit și oboseala acumulată de jucătorii noștri pentru că am avut o perioadă în care am făcut și câte două antrenamente pe zi. Pe lângă oboseala acumulată am dat și peste un teren prost, tare, cu iarba uscată, denivelat și de niște gazde care s-au motivat foarte bine, având meci cu o echipă a Pandurilor s-au strâns foarte mulți oameni la acest meci”, a declarat, pentru Sport în Gorj, Cristi Popescu, antrenorul celor de la Pandurii II.

AS Strehaia – Pandurii II Târgu Jiu 0-1 (0-0)

A marcat: Oiță (min. 90)

Pandurii II: D. Popescu – Dobroiu (83 Petrache), Băița, Oiță, I. Constantin – Găman (90 Golea), Unguru, Vlăduți – Gomis, Fărcășanu, R. Dumitru (75 Gavrilescu). Antrenor: Cristi Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.