RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie amară pentru juniorii A de la Pandurii

/ 27 mai 2011

Pandurii au învins cu 2-0 (2-0) pe Gaz Metan Mediaş dar nu mai au şanse de calificare la turneul semifinal al juniorilor A după ce FC Timişoara a surclasat pe U Cluj cu 3-0.

Elevii lui Andriucă şi Pădureanu au dominat clar meciul cu Gaz Metan Mediaş şi au câştigat cu 2-0, scor stabilit încă din prima repriză graţie a două faze trase la indigo. Ionuţ Constantin a finalizat în minutul 10 o centrare a lui Frăţilescu, în vreme ce Unguru a dus scorul la 2-0 fructificând centrarea lui Vuculescu în minutul 37.

„Am câştigat meciul mult mai clar decât o arată scorul, am avut o sumedenie de ocazii, dar şi două penaltiuri cât se poate de clare neacordate la două faulturi asupra lui Voinea în suprafaţa de pedeapsă. Regretăm însă meciul pe care ieri l-am pierdut deşi l-am avut în mână. Timişoara a bătut Clujul cu 3-0 şi acum nu ne mai rămâne decât să învingem Clujul pentru locul doi”, a declarat pentru www.sportingorj.ro Costel Andriucă, antrenorul juniorilor A de la Pandurii.

Cei doi antrenori, Andriucă şi Pădureanu, i-au trimis în teren la acest meci pe D. Popescu – Drăgoi, Dragoteanu, Oiţă, I. Constantin – Unguru, Petrache, Frăţilescu, Gavrilescu – Vuculescu, Voinea, pe parcursul partidei intrând în joc şi Săulescu, Roşiianu, Cimpuieru, David şi Brandibur.

Ultimul meci al Pandurilor la Turneul de zonă de la Timişoara rezervat juniorilor A va avea loc duminică, de la ora 09:30, în compania celor de la U Cluj.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.