RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cristi Popescu își testează jucătorii în cupă

/ 17 iulie 2012

Echipa a doua a Pandurilor intră și ea în hora Cupei României, miercuri urmând să joace, în deplasare, în compania celor de la AS Strehaia.

Proaspăt instalat pe banca celor de la Pandurii II, Cristi Popescu spune că nu are un obiectiv stabilit în această competiție, dar nici un lot bine stabilit, așa că la Strehaia va merge cu gândul de a presta un joc cât mai bun, încercând în același timp să aprecieze cât mai corect nivelul jucătorilor tineri pe care va miza la această întâlnire: „Pentru meciul de cupă nu avem încă un lot stabilit. Încă sunt discuții ale conducerii cu jucătorii. Jucăm cu o echipă de județ și nu avem foarte multe informații despre cei de la Strehaia. Tinerii vor avea șansa să demonstreze într-un meci oficial că-și merită locul în lotul echipei Pandurii II și sperăm să trecem de acest tur și să mergem mai departe în competiție”, a declarat Cristi Popescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.