RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie la penalti-uri pentru juniorii B de la Pandurii

/ 13 mai 2012

În cel de-al doilea meci susținut de juniorii B de la Pandurii în turneul de zonă de la Alba Iulia, elevii antrenorilor Cristi Popescu și Constantin Frimu au remizat, scor 1-1, cu gazdele de la Unirea Alba Iulia.

Meciul n-a fost lipsit de evenimente neplăcute și de suspans. Portarul Pandurilor, Novabilschi a fost eliminat în minutul 34, imediat gazdele deschizând scorul din lovitura liberă primită prin Buda. Tinerii Pandurii nu au cedat lupta și, în ciuda faptului că au jucat aproape două treimi din meci cu un om în minus, în minutul 67, Cocină a adus egalarea pe tabela de marcaj. În prelungirile întâlnirii nervi au explodat, mai întâi un jucător de la gazde a fost trimis la cabine pentru ca după alte două minute și Ghiozdan a fost eliminat. La loviturile de deartajare, tinerii fotbaliști gorjeni au fpst mai exacți, Pandurii impunându-se cu 6-5.

Pandurii își va încheia evoluția la Turneul de zonă de la Alba Iulia odată cu meciul contra celor de la Poli Timișoara, meci programat a se disputa luni.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.