RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lemnaru: „Sper să începem cu o victorie”

/ 18 iulie 2012

Vali Lemnaru, golgheterul Pandurilor din sezonul trecut, spune că și-a propus să aibă un sezon mai bun decât cel precedent, atât el cât și echipa.

            „Vreau să marchez mai mult ca anul trecut şi să ajut echipa să aibă rezultate bune. Sper să marchez multe goluri, oricine să marcheze. Mă simt mai bine ca anul trecut, mai am de făcut 2-3 tratamente şi totul e în regulă”, a declarat Lemnaru înaintea startului noii ediții de campionat.

            Trecutul său la „șepcile roșii” nu-l împiedică pe Lemnaru să își dorească victoria împotriva fostei sale echipe fără niciun resentiment: „Au trecut doi ani de când am plecat de acolo, e un joc ca oricare altul. A fost o perioadă frumoasă, dar nu mă mai interesează U Cluj acum. Suntem pregătiţi, aşteptăm meciul de vineri şi sper să începem cu o victorie. Nu trebuie să-i luăm de sus. Vin să-şi vândă scump pielea, vor să obţină puncte la Târgu-Jiu”, a mai declarat Vali Lemnaru.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.