RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ungurușan: „Sper că voi debuta la Târgu Jiu cu o victorie”

/ 7 martie 2012

Noul fundaș dreapta al Pandurilor, Bogdan Unugurușan nu crede în blestemul ce i-a lovit pe jucătorii care i-au precedat pe acest post la echipa gorjeană și speră să debuteze la Târgu Jiu cu o victorie în dauna celor de la Dinamo.

Jocul practicat de pandurii lui Grigoraș în turul campionatului l-a convins pe Ungurușan să spună da ofertei gorjenilor: „Știam din tur Pandurii ca o echipă care practică un joc ofensiv, un joc plăcut, lăudat de toată lumea. Acesta a fost un motiv pentru care am acceptat să vin. Eu trebuie să-mi fac treaba pe postul pe care joc și să joc fotbal”, a declarat fundașul venit de la U Cluj. Acesta spune că a fost foarte bine primit de coechipieri și antrenori, speră să se acomodeze cît mai repede în echipă, dar și cu orașul și să bată pe Dinamo la primul meci pe care-l va juca la Târgu Jiu: „Voi debuta la Târgu Jiu într-un meci cu Dinamo și sper că o voi face cu o victorie. Va fi un meci greu, jucăm contra echipei de pe primul loc, dar eu sper să debutez cu dreptul pe propriul teren pentru a face fericiți suporterii și oamenii din Târgu Jiu. Sper să fiu sănătos și vom vedea la vară ce se va mai întâmpla. Concurența naște calitate”, a declarat Ungurușan.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.