RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lupusavei: „Sper ca această victorie să ne crească moralul”

/ 21 februarie 2010

Eroul partidei câştigate in-extremis de Energia în faţa celor de la Mureş Târgu Mureş este fără doar şi poate Silviu Lupusavei, fundaşul Energiei dând semnalul revenirii echipei gorjene după ce aceasta fusese condusă chiar şi cu 17 puncte.

Deşi Lupusavei a jucat câteva minute şi înaintea ultimului sfert, doar evoluţia sa din ultimele 10 minute din meciul cu Mureş Târgu Mureşa fost cea care a dat aripi Energiei purtând-o spre un succes în care puţini mai credeau la un moment dat. Lupusavei spune însă că mai importantă decât evoluţia sa rămâne victoria: „Nu contează cine marchează, suntem foarte bucuroşi că am câştigat acest joc pentru că dacă pierdeam şansele noastre de a intra în play-off erau mult mai mici. Sper ca această victorie să ne crească moralul şi acesta să ajungă aşa cum era la începutul returului. Am început mai prost, şi la Dinamo la fel, nu ştiu ce se întâmplă. Când o să începem meciurile bine o să ne fie mult mai uşor”, a declarat baschetbalistul Energiei.

Silviu Lupusavei a evoluat în 22 dintre cele 23 de partide disputate de Energia în acest campionat având o medie de 12 minute jucate pe meci şi un procentaj de 50% la aruncările de trei puncte, acesta fiind punctul forte al jocului său şi arma cu care a răpus în acest campionat pe Elba Timişoara, Dinamo Bucureşti şi Mureş Târgu Mureş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • laurentiu spune:

    nu inteleg de ce nu se termina mai multe scheme la Lupusavei!?!?De cele mai multe ori este doar unu pe la care trece mingea.

  • lupusavei rodica spune:

    Parerea mea si poate sunt subiectiva,s-ar fi castigat mai multe meciuri daca EVANS nu ar insista atat pe jucatorii titulari in conditiile in care oameni fiind mai au zi zile in care nu se pot concentra la joc.Cat despre Silviu cred ca antrenorul nu-i acorda suficiente sanse,a demonstrat de atea ori ca poate castiga un meci si totusi este tinut intentionat pe banca.Vezi meciul cu Dinamo,in tur omul meciului a fost Silviu,in retur a jucat 3 minute.Cred ca cine da banii ar avea multe intrebari pentru EVANS.Despre schemele de joc si felul cum circula mingea in teren RESPONSABIL este tot Evans ,care nu i-a masuri cu jucatorii care nu au inteles,ca baschetul este un joc colectiv.Cu respect pentru toata echipa ENERGIA ROVINARI

  • aurelian_blue_lion spune:

    bravo silviu!meriti sa joci mai mult,poate isi da seama si evans pana la urma….

  • EnergiAAA spune:

    Silviu….Silviu :X…fanu tau

  • Valicu spune:

    Pai el e omul cu aruncarile de la 3 puncte.. El ar trebui sa joace incepand cu sfertul 3 in cazul in care echipa are nevoie.
    Desigur ca trebuie jucat si asa… sa nu-si piarda forma.

  • fan_handbal_gorj spune:

    sunt de acord ca Silviu merita sa joace mai mult, dar nu stiu dak trebuie sa fie titular. Oricum mie imi place mult cum joaca acest baschetbalist, mi s-a parut ca a ajutat si-n aparare cat timp a jucat. Felicitari si succes in continuare, LUPUSAVEI!

  • Florin spune:

    Lupusavei Lăstarii de bine de la 3, dar în apărare zero, motiv pentru care a jucat pentru Craiova şi a fost lansat, de asemenea, eliberat din Timisoara

  • shagy spune:

    degeaba da el de 3 puncte cand nu poate sa faca faza defensiva…nu sunt impotrva lui…dar cred ca evans il foloseste cum stie mai bine..in momentul cand este cu adevarat nevoie de aruncari de 3..si nu mai are ce pierde(exista riscul mereu)..cat despre domnul evans..cred ca ar trebui sa puna mai mult la munca jucatorii la scheme de joc…in special la patrunderi..caci au obiceiul sadasprostesc de a pi

  • shagy spune:

    prostesc de a „pasa” mingea exagerat la linia de 3..aproape ca la handbal..si finalizarea lasa de dorit..in ultimele 2 meciuri dand dovada de un oarecum neprofesionalism…faci turnover si ratezi un easy layup..cat despre silviu..zic macar ca ar putea fi folosit in fiecare sfert pt a risca o desprindere prin aruncarile sale…si DAA..cum zicea si Rodica e treaba lui evans sa puna la punct scheme de zona pt protejarea lui silviu…caci nu are fizicul unui jump shooter …

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.