RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: „Putem spune că Lupusavei ne-a câştigat meciul”

/ 21 februarie 2010

Meciul Energiei cu Mureş Târgu Mureş a fost unul în care echipa gorjeană a părut în prima repriză că nu poate găsi calea de a opri oaspeţii din drumul spre victorie, însă după pauză situaţia s-a schimbat şi gazdele au obţinut un succes fantastic prin care se menţin în lupta pentru play-off.

Antrenorul Theo Evans a fost surprins de precizia aruncărilor de la distanţă cu care jucătorii Mureşului s-au distanţat pe tabelă în primele două sferturi: „Nu ne puteam imagina un meci mai greu, asemănător cu meciul pe care l-am jucat la Târgu Mureş. Acum ei au început bine meciul, la pauză aveau peste 53% procentaj la aruncările de trei puncte, dar ştiam că se vor răci cândva. Chiar şi pivoţii lor aruncau bine de trei puncte, aşa că a trebuit să facem câteva modificări, am trecut în zonă şi l-am introdus pe Lupusavei care putem spune că ne-a câştigat meciul”, a declarat tehnicianul gorjenilor la finalul partidei câştigate de Energia cu 79-74.

Printre cauzele dezastrului din prima parte a meciului Evans a enumerat neputinţa echipei sale de a bloca şi de a recupera, adversarul primind nepermis de multe şanse de a înscrie coş cu fault, ceea ce a dus la detaşarea pe tabelă, dar şi acumularea de greşeli personale, fapt ce a îngreunat misiunea Energiei.

Antrenorul Energiei îşi reproşează într-o anumită măsură şi faptul că l-a trimis pe Lupusavei destul de târziu pe teren: „Până la pauză nu am înscris decât un coş de trei puncte. Poate trebuia să-l introduc mai devreme pe Lupusavei, dar cu le nu ştii dacă înscrie sau nu, iar în apărare se descurcă mai greu. După pauză am trecut în zonă şi am reuşit să-l protejăm mai bine”, a mai declarat Theo Evans.

www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • fan_handbal_gorj spune:

    cam are dreptate Evans, de cand a intrat LUPUSAVEI s-a cam intors soarta meciului.

  • laurentiu spune:

    Apararea in zona si faptul ca au jucat pentru Lupusavei au fost elementele care au schimbat soarta meciului.A,si suporterii,fara discutie !!!

  • lupusavei rodica spune:

    IN TIMPUL DE JOC INTRODUS PE TEREN SI ACELA FRAGMENTAT IN CATE 2.3. CEL MULT CINCI MINUTE CONSECUTIV,NICI NU AI TIMP SA TE INCALZESTI,SI ORICUM ARUNCI DACA TI SE DAU PASE,ASTA AR TREBUI SA STIE UN ANTRENOR,CARE SE PARE CA E SUPARAT CA A CASTIGAT SILVIU ACEST MECI.

  • abu spune:

    Nu cred ca este suparat ca Silviu a castigat meciul. Dar ai dreptate cand spui ca in timpul meciului nu prea i se creeaza faze de aruncare. Acum in sfertul 4 aveau nevoie mare de cateva trite si i-au creat fazele de care are nevoie pentru a arunca in liniste. Cred ca americanii il cam lucreaza in timpul meciului.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.