RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Theo Evans: “Echipa a jucat bine şi am câştigat fără probleme”

/ 31 ianuarie 2010

Tehnicianul Energiei, Theo Evans, spune că s-a temut de meciul cu Gladiator, dar elevii săi au făcut un joc bun şi s-au impus fără probleme:

“Mi-a fost frică de acest meci, după cum vi-am spus înainte, Gladiator este o echipă cu un stil mai nebunesc, mai neortodox şi dacă îi laşi să joace îţi poate pune probleme. Echipa a jucat bine şi am câştigat fără probleme”.

Evans a mai declarat că, în ciuda problemelor avute de ardeleni, Bruno Rochnafsky a făcut la Gladiator o treabă foarte bună şi îl felicită pe acesta pentru ceea ce face atât pe teren cât şi ca antrenor şi manager al echipei: „Ştiu că Gladiator nu are resursele necesare, dar îl admir pe domnul antrenor pentru munca pe care o face atât ca antrenor cât şi ca jucător. Au o echipă foarte bună şi îi doresc mult noroc”, a mai adăugat antrenorul Energiei după meciul câştigat cu 94-74 în faţa celei de-a doua echipe a Clujului în Divizia A de baschet masculin.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.